Etusivu 9 News 9 Tutkinnon täydentäjien ja uusijoiden ilmoittautuminen syksyn 2022 YO-kirjoituksiin

Syksyn 2022 ylioppilaskirjoituksiin tulee ilmoittautua perjantaihin 3.6.2022 klo 16.00 mennessä Willman kautta. Huomioi, että ilmoittautuminen pitää olla tehtynä kaikkine vaiheineen deadlineen mennessä. Mikäli olet valmistunut Kulosaaren yhteiskoulusta ja haluat korottaa yo-aineitasi ja/tai täydentää tutkintoasi, voit tehdä sen meillä. VALITETTAVASTI EMME VOI OTTAA MUITA TUTKINNON TÄYDENTÄJIÄ JA/TAI KOROTTAJIA RAJALLISTEN TILOJEN VUOKSI. 

Mikäli osallistuit keväällä yo-kokeisiin ja sinulla on toimivat Wilma-tunnukset: 

– Kirjaudu Wilmaan ja valitse lomakkeet-> Yo-tutkinto, SITOVA ilmoittautuminen. Lisää kohtaan “SITOVA ilmoittautuminen” ne aineet, joiden kokeisiin haluat ilmoittautua syksyn 2022 yo-tutkinnossa.
– Valitse aineiden pakollisuus/ylimääräisyys. Jo kirjoitettujen aineiden pakollisuutta/ylimääräisyyttä ei voi muuttaa, joten katso korotettavien aineiden pakollisuus/ylimääräisyys yo-todistuksestasi. Tutkintoa täydentävät aineet ovat aina ylimääräisiä.
– Laita rasti ruutuun “pyydän koulua tarkistamaan ilmoittautumiseni”. Tallenna.
– Apulaisrehtori saa automaattisesti tiedon Wilmaan ilmoittautumisestasi ja hän lähettää lähipäivinä lisäohjeet, joten seuraa Wilmaa. Ilmoittautuminen on valmis vasta, kun olet saanut apulaisrehtorilta kuittauksen ja olet allekirjoittanut ilmoittautumisen sähköisesti ja kaikki yllä oleva tulee olla tehtynä pe 3.6. klo 16 mennessä.

Mikäli sinulla ei ole toimivia Wilma-tunnuksia:  

– Täytä Perustiedot tutkinnon täydentäjilta ja korottajilta S2022 YO-tutkintoon – Google Formsiin pyydetyt tiedot.
– Formsin palautettuasi seuraa sähköpostiasi lähipäivien aikana, saat viestiä apulasrehtorilta. Viestissä saat Wilma-tunnukset ja annetaan lisätietoa, miten pääset tekemään sitovan yo-ilmoittautumisen Wilmaan. Seuraa ohjeita, sillä ilmoittautuminen on valmis vasta, kun apulaisrehtori on kuitannut ilmoittautumisesi ja olet vahvistanut sähköisesti osallistumisesi Wilmassa. Kaikki tulee olla tehtynä pe 3.6. klo 16 mennessä.

Muista, että uusittavan kokeen pakollisuutta/ylimääräisyyttä ei voi vaihtaa, joten mikäli uusit aiemmin suoritettua koetta, tarkista yo-todistuksestasi kokeen pakollisuus/ylimääräisyys. Tutkintoa täydentävät kokeet ovat aina ylimääräisiä.

Vahvistettuasi ilmoittautumisen, ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa maksamaan yo-tutkintomaksut. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli  et ole saanut laskua 27.6.2022 mennessä, ota yhteyttä taloussihteeri Merja Ojaseen (merja.ojanen@ksyk.fi).

Abitti-järjestelmään käytön tueksi järjestämme jaksoittain abittiklinikoita, joihin tutkinnon täydentäjät ja uusijat voivat halutessaan osallistua. Klinikoiden aikataulut löytyvät elokuussa koulun kalenterista. Uusijat ja korottajat eivät voi osallistua abikursseillemme emmekä voi myöskään tarjota koululta varakoneita yo-kokeissa, vaan jokaisella on oltava toimiva tietokone ja muut tarvittavat laitteet.

Lisätietoja saat apulaisrehtori Riitta Kaistolta, riitta.kaisto@ksyk.fi, p. 0400 808 351.