Opiskelijalle

Kulosaaren yhteiskoulu on  kaksikielinen lukio, jossa  sinulla on mahdollisuus painottaa yhteiskunnallisia ja luonnontieteellisiä aineita.  Lukiossamme on yleislinja, yhteiskunta- ja talouslinja, tiede-ja teknologialinja sekä englanninkielinen linja. Koko lukiossa painotamme akateemisia taitoja, yhteisöllisyyttä sekä kansainvälisyyttä, johon kuuluu laaja valikoima valinnaisia kieliä ja kaksikielisiä kursseja.

Lukion yleislinjalla opiskelijat opiskelevat pakolliset kurssit suomeksi ja englanninkielisellä linjalla opiskellaan pakolliset kurssit englanniksi.Yhteiskunta-ja talouslinjalla sekä tiede-ja teknologialinjalle pakolliset kurssit opiskellaan suomeksi. Yleislinjalla ja yhteiskunta- ja talouslinjalla valtakunnallliset ja koulukohtaiset syventävät kurssit opiskellaan englantirikasteisesti. Tiede-ja teknologia linjan opiskelijoille valtakunnalliset ja koulukohtaiset syventävät kurssit tarjotaan englantirikasteisesti tai kaksikielisesti. Englanninkielisellä linjalla ko. kurssit opiskellaan kaksikielisesti. Ylioppilastutkintoon valmentavat abikurssit ovat kaikille suomenkielisiä.

Opiskelussa noudatetaan valtakunnallista lukion opetussuunnitelmaa ja lukion päätteeksi opiskelijat suorittavat suomalaisen ylioppilastutkinnon.