Kulosaaren yhteiskoulu työpaikkana

Me Kulosaaren yhteiskoulussa työskentelevät olemme koulutus- ja kasvatustehtäväämme sitoutuneita oman alamme ammattilaisia. Arvostamme osallistumista, tavoitteellisuutta, joustavuutta ja yhteistyötaitoja. Oppimiskyky on meille yhtä tärkeää kuin osaaminen – meillä annetaan mahdollisuus kehittyä. Meillä on sekä suomen- että englanninkielistä opetushenkilöstöä. Meillä työskennellään motivoituneiden oppilaiden kanssa, hyvässä ilmapiirissä rennosti Kuliksen hengessä. Tarjoamme yksityisen opetusalan sopimuksen mukaisen palkan ja työmatkasetelit. Käytössämme on myös laadukas kuntosali.

Vakituiset ja määräaikaiset

Täytettävistä tehtävistä ilmoitetaan TE-palveluiden verkkosivuilla, koulun www-sivuilla ja tarvittaessa lehti-ilmoituksilla. Päätökset määräaikaisesti täytettävistä tehtävistä tekee rehtori ja toistaiseksi täytettävistä koulun johtokunta.

Sijaiset ja harjoittelijat

Lyhytaikaisia sijaisuuksia on koulussa tarjolla vaihtelevasti usein lyhyellä varoitusajalla. Voit ilmoittaa itsesi sijaislistalle lähettämällä sähköpostilla tietosi apulaisrehtorille osoitteeseen richard.cousins(a)ksyk.fi.

Otamme vastaan harjoittelijoita eri oppiaineisiin Suomesta ja ulkomailta. Osa opettajistamme on suorittanut kenttäharjoittelun ohjaajan koulutuksen. Voit tiedustella harjoittelupaikkaa rehtorilta.

Siviilipalvelus

Meillä on palveluksessamme siviilipalvelusmiehiä. Voit tutustua paikkoihin Sivarikeskuksen www-sivujen kautta ja tiedustella paikkaa rehtorilta.

Haemme nyt

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.