Palvelut

kahvila

Koulussamme toimii Fazer Amican kahvila, jossa on tarjolla aamupalaa ja välipalaa. Kahvilassa voi myös tavata koulu- ja opiskelukavereita ja tehdä yhdessä koulutöitä.

Aamuisin kahvilassa on tarjolla puuroa, mysliä, jogurttia ja muita kahvilatuotteita kuten erilaisia pullia, piirakoita, leivonnaisia ja croissantteja sekä kylmiä ja kuumia juomia, kuten mehua, kaakaota, teetä ja kahvia.

Tervetuloa!

Avoinna

Ma – Pe
klo 8.00 – 9.45
klo 12.45 – 14.45

Kirjasto

Koulun kirjasto on opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä koulupäivien aikana.

Kirjastosta voi lainata kirjoja, siellä voi opiskella tai käyttää tietokonetta opiskeluun tai tiedonhakuun. Myös koulutöitä voi tulostaa kirjastossa.

Kirjastossa on monipuolinen valikoima kirjallisuutta, tietokirjoja ja lukion oppikirjoja sekä valikoima erilaisia sanoma- ja aikakausilehtiä.

Koulukirjasto on avoinna koulupäivisin klo 8.00 ‒ 16.00

Kuntosali

Koulullamme on hyvin varusteltu kuntosali.

Kuntosalin käyttöön vaaditaan kuntosalikortti. Se myönnetään, kun hakija on palauttanut kansiasta saatavan lomakkeen. Opiskelija voi saada kortin 8. luokan kevätlukukaudella tai sen jälkeen.

Kuntosalikortti on pidettävä mukana salilla asioidessa. Salin käyttö on oppilaille ja opiskelijoille maksutonta.

Kuntosali on yläasteen oppilaiden käytössä klo 13.00 – 15.30 oman koulupäivän jälkeen ja lukion opiskelijoiden käytössä klo 8.00 – 15.30.

Sali siivotaan klo 15.30 ja pukuhuoneet klo 15.40 alkaen.

Kuntosalin käyttö koulupäivän jälkeen on vapaa-aikaa, ei osa koulun toimintaa.

Yleisölle avoin lukutupa tiistaisin ja torstaisin klo 16.00-19.00

 

Koulumme kirjastossa toimii kahdesti viikossa vapaaehtoisvoimin järjestetty lukutupa. Lukutuvassa voi muun muassa lukea ja lainata kirjoja, pelata lautapelejä ja viettää aikaa.

Lukutuvassa ei käytetä kirjastokorttia, vaan kirjoja lainataan nimen perusteella. Lukutuvassa järjestetään ajoittain myös luentoja ja muuta ohjelmaa. Lukutuvan toimintaa voi seurata osoitteessa kulosaarelaiset.fi.

Lukutupaan voi tuoda kirjalahjoituksia. Hyllytilaa on kuitenkin rajallisesti, joten tarkistathan ettei lahjoittamiasi nimekkeitä ole jo lukutuvassa.