Palvelut

kahvila

Koulussamme on Fazer Amica –kahvila, jossa on tarjolla aamupalaa ja välipalaa. Kahvilassa voi myös tavata luokkakavereita ja tehdä yhdessä koulutöitä.

Aamuisin kahvilassa on tarjolla puuroa, mysliä, jugurttia ja muita kahvilatuotteita. Lisäksi tarjolla on erilaisia pullia, piirakoita, leivonnaisia ja croissantteja sekä kylmiä ja kuumia juomia, kuten mehua, kaakaota, teetä ja kahvia.

Tervetuloa!

Avoinna
ma-pe 8:00-9:45
ma, ti, to, pe 12:45-14:30
ke 12:45-15:00

Kirjasto

Koulun kirjasto on opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä koulupäivien aikana. Kirjastosta voi lainata kirjoja, siellä voi opiskella tai käyttää tietokonetta opiskeluun tai tiedonhakuun. Myös koulutöitä voi tulostaa kirjastossa.

Kirjastossa on monipuolinen valikoima kirjallisuutta, tietokirjoja ja lukion oppikirjoja. Sieltä löytyy myös valikoima erilaisia sanoma- ja aikakauslehtiä.

Lukiokirjojen lainaaminen
Lukion vanhan opetussuunnitelman pakollisten kurssien oppikirjat voi lainata panttia vastaan. Pantti palautetaan opiskelijalle hänen palautettuaan kaikki lainaamansa kirjat ja lopettaessaan koulun.

Koulukirjasto on avoinna koulupäivisin klo 8.00‒16.00

Kuntosali

Koululla on hyvin varusteltu kuntosali. Kuntosali on oppilaiden käytössä koulupäivien jälkeen klo 14.15‒15.30. Lukion opiskelijat voivat käyttää kuntosalia myös hyppytuntien aikana.

Kuntosalin käyttöön vaaditaan kuntosalikortti, joka hankitaan kansliasta saatavalla lomakkeella. Opiskelija voi saada kortin 8. luokan kevätlukukaudella tai sen jälkeen. Salin käyttö on maksutonta. Kuntosalin käyttö koulupäivän jälkeen on vapaa-aikaa, eikä se ole osa koulun toimintaa.

Yleisölle avoin lukutupa tiistaisin ja torstaisin klo 16.00-19.00

 

Koulumme kirjastossa toimii kahdesti viikossa vapaaehtoisvoimin järjestetty lukutupa. Lukutuvassa voi muun muassa lukea ja lainata kirjoja, pelata lautapelejä ja viettää aikaa. Lukutuvassa ei käytetä kirjastokorttia, vaan kirjoja lainataan nimen perusteella. Lukutuvassa järjestetään ajoittain myös luentoja ja muuta ohjelmaa. Lukutuvan toimintaa voi seurata osoitteessa kulosaarelaiset.fi.

Lukutupaan voi tuoda kirjalahjoituksia. Hyllytilaa on kuitenkin rajallisesti, joten tarkistathan alla olevista luetteloista, ettei lahjoittamiasi nimekkeitä ole jo lukutuvassa.

Luettelot lukutuvan kirjoista (päivitetty 29.4.2016)

Uutuus- ja toivehylly
Muut uutuudet
Suomenkielinen kaunokirjallisuus
English fiction
Ruotsinkielinen kaunokirjallisuus