Tervetuloa Kulosaaren yhteiskouluun

Kulosaaren yhteiskoulun lukio on kansainvälisyyttä ja kaksikielisyyttä painottava koulu Helsingissä. Lukiossamme on noin 500 opiskelijaa ja otamme vuosittain yhteensä 180 opiskelijaa yleislinjalle (30), englanninkieliselle linjalle (60), yhteiskunta- ja talouslinjalle (30) sekä tiede-ja teknologialinjalle (60).  Opiskelussa noudatetaan valtakunnallista lukion opetussuunnitelmaa ja lukion päätteeksi opiskelijat suorittavat suomalaisen ylioppilastutkinnon.

Lisätietoja opiskelusta Kulosaaren lukiossa ja hakumenettelystä saat sähköpostitse osoitteesta opiskelijaksi@ksyk.fi. Mikäli sinulla on valintakokeiden koejärjestelyihin liittyviä kysymyksiä (esim. olet sairaana etkä pääse koepäivänä osallistumaan kokeeseen), ota yhteyttä Minnariitta Raitioon, minnariitta.raitio@ksyk.fi, puh. 0400 817 245.

Mikäli olet kiinnostunut siirtymään Kulosaaren yhteiskoulun lukion toiselle tai kolmannelle vuosikurssille, voit tiedustella vapaita opiskelupaikkoia sähköpostiosoitteesta opiskelijaksi@ksyk.fi. Uusia opiskelijoita otetaan vain mikäli ryhmissä on tilaa.

Katso koulumme tilojen esittelykierros tästä!