Tervetuloa Kulosaaren yhteiskouluun

Kulosaaren yhteiskoulun lukio on kansainvälisyyttä ja kaksikielisyyttä painottava koulu Helsingissä. Lukiossamme on noin 500 opiskelijaa ja otamme vuosittain yhteensä 180 opiskelijaa yleislinjalle (30), englanninkieliselle linjalle (60), yhteiskunta- ja talouslinjalle (30) sekä tiede-ja teknologialinjalle (60).  Opiskelussa noudatetaan valtakunnallista lukion opetussuunnitelmaa ja lukion päätteeksi opiskelijat suoritatvat suomalaisen ylioppilastutkinnon.

Lisätietoja opiskelusta Kulosaaren lukiossa ja hakumenettelystä saat sähköpostitse osoitteesta opiskelijaksi@ksyk.fi. Mikäli sinulla on valintakokeiden koejärjestelyihin liittyviä kysymyksiä (esim. olet sairaana etkä pääse koepäivänä osallistumaan kokeeseen), ota yhteyttä Minnariitta Raitioon, minnariitta.raitio@ksyk.fi, puh. 0400 817 245.

Mikäli olet kiinnostunut siirtymään Kulosaaren yhteiskoulun lukion toiselle tai kolmannelle vuosikurssille, voit tiedustella vapaita opiskelupaikkoia sähköpostiosoitteesta opiskelijaksi@ksyk.fi. Uusia opiskelijoita otetaan vain mikäli ryhmissä on tilaa.

Katso lukiomme yleisesittely tästä  ja koulun tilojen esittelykierros tästä! Koulun tilat laajenevat ensi syksystä 2022 alkaen, kun meille valmistuu kaksi uudisrakennusta. Lue lisää laajennuksesta täältä