Tervetuloa Kulosaaren yhteiskouluun

Kulosaaren yhteiskoulun lukio on kansainvälisyyttä ja kaksikielisyyttä painottava koulu, jossa on noin 460 opiskelijaa. Otamme vuosittain yhteensä 150 opiskelijaa yleislinjalle (30), englanninkieliselle linjalle (60), yhteiskunta- ja talouslinjalle (30) sekä tiede-ja teknologialinjalle (30).  Opiskelussa noudatetaan valtakunnallista lukion opetussuunnitelmaa ja lukion päätteeksi opiskelijat suorittavat suomalaisen ylioppilastutkinnon.

Lisätietoja opiskelusta Kulosaaren lukiossa ja hakumenettelystä antavat rehtori Lauri Halla, lauri.halla@ksyk.fi, puh. 040 735 3621 sekä apulaisrehtori Riitta Kaisto, riitta.kaisto@ksyk-demo.mm-dev.fi, puh. 0400 808 351. Mikäli sinulla on valintakokeiden koejärjestelyihin liittyviä kysymyksiä ( esim. olet sairaana etkä pääse koepäivänä osallistumaan kokeeseen), ota yhteyttä Minnariitta Raitioon, minnariitta.raitio@ksyk.fi, puh. 040 081 7245.

Mikäli olet kiinnostunut siirtymään Kulosaaren lukion toiselle tai kolmannelle vuosikurssille, ota yhteyttä suoraan rehtoriin. Uusia opiskelijoita otetaan vain mikäli ryhmissä on tilaa.

Katso koulumme tilojen esittelykierros tästä!