Hakuaikataulu

ke 1.11.2023

Klo 18.00-20.00 infotilaisuus kuudesluokkalaisille ja heidän huoltajilleen keskushallissa

la 11.11.2023

Avointen ovien päivä klo 10.00-14.00. Tilaisuus järjestetään koululla. Pidämme kaksi infoa 6. luokkalaisille ja heidän huoltajilleen klo 10.00 ja klo 12.00 alkaen.

MA 20.11.-

SU 3.12.2023

Hakuaika painotettuun opetukseen. Hakuohjeet:

Helsinkiläinen:

 • Täytä hakulomake Wilmassa 3.12.2023 mennessä. Huom! Lomake ei toimi mobiililaitteella.

 • Oppilas voi merkitä Wilma lomakkeeseen enintään viisi hakuvaihtoehtoa. Hakuvaihtoehdot ilmoitetaan ensisijaisuusjärjestyksessä.

 • Vaihtoehdot käsitellään ilmoitetussa järjestyksessä, ja oppilas voi tulla valituksi vain yhteen kouluun.

 • Hakeutuminen on sitovaa eli oppilas sitoutuu ottamaan paikan vastaan, jos tulee valituksi.

 • Huoltaja voi muuttaa valintoja Wilma lomakkeella hakuajan aikana mutta ei sen jälkeen.

 • Lue Helsingin kaupungin infoa koskien 7. luokalle hakemista, painotuksia ja kaksikielistä opetusta tästä linkistä.

   

   

Ulkopaikkakuntalainen:

 • Tämä hakulomake on tarkoitettu ulkopaikkakuntalaisille hakijoille tai hakijoille, joiden omassa koulussa ei ole käytössä Helsingin kaupungin Wilma-lomaketta Siirtyminen 7. luokalle.

 • Lomakkeen täyttämiseen ei tarvita Wilma-tunnuksia, mutta täyttämiseen vaaditaan toimiva sähköpostiosoite. Syötä ensin sähköpostiosoitteesi osoitekenttään ja klikkaa ”Lähetä varmistusviesti”. Mene sitten omaan sähköpostiisi ja klikkaa sinne tulleen viestin linkkiä, niin pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen. Saat lomakkeen tallentamisen jälkeen sähköpostiisi varmistusviestin lomakkeen vastaanottamisesta (viestissä ei kuitenkaan eritellä hakuvaihtoehtoja).

 • Täytä ulkopaikkakuntalaisille tarkoitettu sähköinen hakulomake Wilmassa 3.12.2023 mennessä. 

MA 22.1.2024

Kaksikielisten luokkien soveltuvuuskoe järjestetään ma 22.1. Kokeessa on englannin kielen taitoa ja suomen kielen taitoa mittaavat osat. Englannin kielen osuus pidetään kello 9-11 ja suomen kielen testiosuus kello 12-13. Osien välissä tarjoillaan lounasta.

Kaksikielisestä tiede- ja teknologialuokasta kiinnostuneille pidetään erillinen koe kello 13.15-14.15 samana päivänä. Ilmoittaudu kokeeseen: richard.cousins@ksyk.fi. (Huomioithan, että tiede- ja teknologialuokalle ei haeta tässä hakuprosessissa, vaan kyse on koulun sisäisestä opintotarjonnasta.) Tarkempaa tietoa molemmista soveltuuuskokeista saa koululla pidettävissä infotilaisuuksissa. Lisäkysymyksiin vastaa peruskoulun rehtori Richard Cousins, richard.cousins@ksyk.fi.

 

PE 26.1.2024

Englanninkielisen opetuksen soveltuvuuskoe pidetään pe 26.1. Kello 9-11 järjestettävässä kokeessa testataan vain englannin kielen osaamista.

Englanninkielisestä tiede- ja teknologialuokasta kiinnostuneille pidetään erillinen koe kello 11.30-12.30 samana päivänä. Ilmoittaudu tiede- ja teknologialuokan kokeeseen: richard.cousins@ksyk.fi (Huomioithan, että tiede- ja teknologialuokalle ei haeta tässä hakuprosessissa, vaan kyse on koulun sisäisestä opintotarjonnasta.) Tarkempaa tietoa molemmista soveltuuuskokeista saa koululla pidettävissä infotilaisuuksissa. Lisäkysymyksiin vastaa peruskoulun rehtori Richard Cousins, richard.cousins@ksyk.fi. 

Kokeisiin ei tule erillistä kutsua, ellei se ole tarpeen etäkokeen järjestämisen vuoksi.

PE 22.3.2024

Oppilaaksiottopäätökset postitetaan.