Hakuaikataulu

ke 1.11.2023

Klo 18.00-20.00 infotilaisuus kuudesluokkalaisille ja heidän huoltajilleen keskushallissa

la 11.11.2023

Avointen ovien päivä klo 10:00-14.00. Tilaisuus järjestetään koululla. Pidämme kaksi infoa 6. luokkalaisille ja heidän huoltajilleen klo 10.00 ja klo 12.00 alkaen.

MARRAS/JOULUKUU 2023

Hakuaika painotettuun opetukseen. Hakuohjeet:

Helsinkiläinen:

  • Täytä hakulomake Wilmassa myöhemmin ilmoitettavaan päivämäärään mennessä (vuosi sitten 7.12.2022). Huom! Lomake ei toimi mobiililaitteella.
  • Oppilas voi merkitä Wilma lomakkeeseen enintään viisi hakuvaihtoehtoa. Hakuvaihtoehdot ilmoitetaan ensisijaisuusjärjestyksessä.
  • Vaihtoehdot käsitellään ilmoitetussa järjestyksessä, ja oppilas voi tulla valituksi vain yhteen kouluun.
  • Hakeutuminen on sitovaa eli oppilas sitoutuu ottamaan paikan vastaan, jos tulee valituksi.
  • Huoltaja voi muuttaa valintoja Wilma lomakkeella hakuajan aikana mutta ei sen jälkeen.
  • Helsingin kaupungin infoa koskien 7. luokalle hakemista, painotuksia ja kaksikielistä opetusta:
     
     

Ulkopaikkakuntalainen:

MA 22.1.2024

PE 26.1.2024

Soveltuvuuskoe klo 9:00. Kaksikielisten luokkien soveltuvuuskoe järjestetään  ma 22.1. ja englanninkielisen opetuksen soveltuvuuskoe pe 26.1.

Kokeessa on englannin kielen taitoa ja suomen kielen taitoa mittaavat osat. Kaksikielisten luokkien osalta molempien kielten osaaminen otetaan huomioon soveltuvuutta arvioitaessa. Englanninkielisen opetuksen osalta vain englannin kielen osuus vaikuttaa soveltuvuusarvioon. Suomen kielen osuutta käytetään suomen kielen opetusryhmän tason määrittämiseen. Englannin kielen osuuden kesto on ollut n. 2 tuntia ja suomen kielen osuuden n. 1,5 tuntia. Osien välissä on tarjoiltu lounasta. Science & Technology -luokalle hakeville järjestetään lisäksi matematiikan ja luonnontieteen koe.

Kokeen muodosta ja siitä, järjestetäänkö koe paikan päällä koululla vai sähköisesti etänä, tiedotetaan koulun kotisivulla tarkemmin lähempänä ajankohtaa. Jos hakija ei pysty osallistumaan soveltuvuuskokeeseen kyseisenä ajankohtana hyväksyttävästä syystä, voidaan koe järjestää hänelle toisena päivänä. Ole yhteydessä peruskoulun rehtoriin Richard Cousinsiin, richard.cousins@ksyk.fi.  Kokeeseen ei tule erillistä kutsua, ellei se ole tarpeen etäkokeen järjestämisen vuoksi.

MAALISKUUN 2024 LOPULLA

Oppilaaksiottopäätökset postitetaan.