Hakuaikataulu

ke 2.11.2022

Klo 18.00-20.00 infotilaisuus kuudesluokkalaisille ja heidän huoltajilleen keskushallissa

la 12.11.2022

Avointen ovien päivä klo 10:00-14.00. Tilaisuus järjestetään koululla. Pidämme kaksi infoa 6. luokkalaisille ja heidän huoltajilleen klo 10.00 ja klo 12.00 alkaen.

14.11.-7.12.2022

Hakuaika painotettuun opetukseen. Hakuohjeet:

Helsinkiläinen:

  • Täytä hakulomake Wilmassa 7.12.2022 mennessä. Huom! Lomake ei toimi mobiililaitteella.
  • Oppilas voi merkitä Wilma lomakkeeseen enintään viisi hakuvaihtoehtoa. Hakuvaihtoehdot ilmoitetaan ensisijaisuusjärjestyksessä.
  • Vaihtoehdot käsitellään ilmoitetussa järjestyksessä, ja oppilas voi tulla valituksi vain yhteen kouluun.
  • Hakeutuminen on sitovaa eli oppilas sitoutuu ottamaan paikan vastaan, jos tulee valituksi.
  • Huoltaja voi muuttaa valintoja Wilma lomakkeella hakuajan aikana mutta ei sen jälkeen.
  • Helsingin kaupungin infoa koskien 7. luokalle hakemista, painotuksia ja kaksikielistä opetusta:

     

     

Ulkopaikkakuntalainen:

KE 25.1.2023

klo 9:00 Soveltuvuuskoe. Kokeessa on englannin kielen taitoa ja suomen kielen taitoa mittaavat osat. Kaksikielisten luokkien osalta molempien kielten osaaminen otetaan huomioon soveltuvuutta arvioitaessa. Englanninkielisen opetuksen osalta vain englannin kielen osuus vaikuttaa soveltuvuusarvioon. Suomen kielen osuutta käytetään suomen kielen opetusryhmän tason määrittämiseen. Englannin kielen osuuden kesto on ollut n. 2 tuntia ja suomen kielen osuuden n. 1,5 tuntia. Osien välissä on tarjoiltu lounasta. Science & Technology -luokalle hakeville järjestetään lisäksi matematiikan ja luonnontieteen koe.

Kokeen muodosta ja siitä, järjestetäänkö koe paikan päällä koululla vai sähköisesti etänä, tiedotetaan koulun kotisivulla tarkemmin lähempänä ajankohtaa. Jos hakija ei pysty osallistumaan soveltuvuuskokeeseen kyseisenä ajankohtana hyväksyttävästä syystä, voidaan koe järjestää hänelle toisena päivänä. Ole yhteydessä peruskoulun rehtoriin Richard Cousinsiin, richard.cousins@ksyk.fi.  Kokeeseen ei tule erillistä kutsua, ellei se ole tarpeen etäkokeen järjestämisen vuoksi.

PE 24.3.2023

Oppilaaksiottopäätökset postitetaan.