Opiskelijalle (21)

Kulosaaren yhteiskoulu on yleislukio, joka painottaa kansainvälisyyttä ja kieliä, kaksikielisyyttä, yhteiskunta- ja taloustieteitä, viestintää ja mediaa sekä luonnontieteitä. Lukiossa on yleislinja, yhteiskunta- ja talouslinja, englanninkielinen linja sekä tiede-ja teknologialinja.

Lukion yleislinjalla opiskelijat opiskelevat pakolliset opinnot suomeksi ja englanninkielisellä linjalla opiskellaan pakolliset opinnot englanniksi.Yhteiskunta-ja talouslinjalla sekä tiede-ja teknologialinjalle pakolliset opinnot opiskellaan suomeksi. Yleislinjalla ja yhteiskunta- ja talouslinjalla valtakunnallliset ja koulukohtaiset valinnaiset opinnot opiskellaan englantirikasteisesti. Tiede-ja teknologia linjan opiskelijoille valtakunnalliset ja koulukohtaiset valinnaiset opinnot tarjotaan englantirikasteisesti tai kaksikielisesti. Englanninkielisellä linjalla ko. opinnot opiskellaan kaksikielisesti. Ylioppilastutkintoon valmentavat opinnot ovat kaikille suomenkielisiä.

Opiskelussa noudatetaan valtakunnallista lukion opetussuunnitelmaa ja lukion päätteeksi opiskelijat suorittavat suomalaisen ylioppilastutkinnon.