Mikä tiede- ja teknologialinja?

Tiede- ja teknologialinjan tavoitteena on syventää opiskelijan ymmärrystä luonnontieteistä ja antaa erinomaiset valmiudet jatko-opintoihin. Opiskelijat voivat painottaa opiskelussaan joko luonnontieteitä oman mielenkiintonsa mukaan tai teknologian opintoja. Linjakohtaisilla opintojaksoilla pyritään teorian ja käytännön yhdistämiseen.  Lukio-opintojen aikana opiskelijan tulee suorittaa vähintää viisi linjakohtaista opintojaksoa saadakseen linjadiplomin. TT-linja tarjoaa sinulle motivoituneen, tieteistä ja teknologiasta kiinnostuneen opiskelijayhteisön!

Opiskelussa painotetaan vierailuja, työelämä- ja korkeakouluyhteistyötä sekä tietotekniikan hyödyntämistä. Teemme paljon yhteistyötä korkeakoulujen, organisaatioiden ja työelämän kanssa.  Linjadiplomin suorittajilla on opintojen aikana mahdollisuus linjamatkaan ulkomailla.

Opiskelu Kulosaaren yhteiskoulussa on kaksikielistä. Tiede-ja teknologialinjalla pakolliset opinnot ovat suomenkielisiä. Valtakunnalliset ja koulukohtaiset valinnaiset opinnot tarjotaan linjan opiskelijoille englantirikasteisina tai kaksikielisinä. Ylioppilastutkintoon valmistavat opintojaksot tarjotaan aina suomeksi. Lue lisää KSYK:n kaksikielisyydestä.

 

Katso TT-linjan esittely tästä! TT-linjalla on myös oma Youtube-kanava. Klikkaa tästä, niin pääset seuraamaan sitä!