tt-linjan yhteistyökumppanina toimivat:

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto on monitieteellinen yliopisto Espoossa ja Helsingissä. Aalto-yliopisto syntyi vuonna 2010 kun Teknillinen korkeakoulu, Helsingin kauppakorkeakoulu ja Taideteollinen korkeakoulu yhdistyivät. Yliopiston tavoitteena on antaa uudenlaisia mahdollisuuksia monialaiseen opiskeluun ja tutkimukseen sekä tuottaa ratkaisuja yhteiskunnallisiin haasteisiin korkeatasoisen opetuksen ja tutkimuksen kautta.

Eficode Oy

Eficode Oy on suomalainen ohjelmistokehityksen tehostamiseen erikoistunut yritys, joka työllistää yhteensä yli 400 ihmistä eri puolilla maailmaa. Eficoden asiakkaat toimivat esimerkiksi teollisuudessa, valtiotasolla, pankki- tai telealalla, ja vuonna 2021 Eficodella oli yli tuhat asiakasta, muun muuassa McLaren, Deutsche Telekom ja Sandvik.

Helsingin Yliopisto

Helsingin yliopisto on Suomen vanhin ja suurin yliopisto. Vuonna 1640 perustetussa yliopistossa on 40 000 opiskelijaa 11 eri tiedekunnassa. Yliopiston 4 kampusta sijaitsevat Helsingissä, mutta eri tiedekunnilla on myös omiin tutkimuksiin erikoistuneita yksiköitä ja tutkimusasemia aina Kilpisjärvellä ja Keniassa asti. Helsingin yliopisto sijoittuu kansainvälisissä yliopistovertailuissa yleensä sadan parhaan yliopiston joukkoon, mikä tekee siitä paremman kuin 99% maailman muista yliopistoista. Vuonna 2015 Helsingin yliopisto oli sijalla 67 kansainvälisessä Shanghain yliopistovertailussa.

Kone

Kone Oyj on yksi maailman johtavista hissejä ja liukuportaita valmistavista yhtiöistä. Kone tunnetaan mm. poikkeuksellisista innovaatioista hissiteknologian suhteen. Teknologisten innovaatioiden ohella Kone pitää huolta ympäristöstämme, sillä se kuuluu maailman ympäristöystävällisimpien yristysten joukkoon.

Helen oy

Olemme yksi Suomen suurimmista energia-alan yrityksistä ja teemme maailman parasta kaupunkienergiaa; sähköä, lämpöä, ja jäähdytystä. Meidät on palkittu useaan otteeseen maailman tehokkaimpana energian tuottajana ja kehitämme jatkuvasti yhä innovatiivisempia energiaratkaisuja. Tavoitteemme on hiilineutraali tulevaisuus.

“No magic here, only science”

– Yrjö Uusivirta, Insinööri Helenissä, #yrjöuusivirta​

MathWorks

MathWorks is the leading developer of mathematical computing software, MATLAB and Simulink. Engineers and scientists worldwide rely on these products to accelerate the pace of discovery, innovation, and development.

Peili Vision Oy

Peili Vision on kehittänyt virtuaalitodellisuutta hyödyntävän ratkaisun aivoverenkiertohäiriön sairastaneiden kuntoutukseen. Peili Visionissa yhdistyvät pelisuunnittelun, liiketoimintaosaaminen ja terveydenhuollon ammattilaiset, ja tuloksena on uusimman teknologian mukainen kuntoutumismuoto.

Virtuaalitodellisuuteen pohjautuva alusta tarjoaa kuntoutujalle ja myös terapeutille uudenlaisen motivoivan ympäristön. Lisäksi kuntoutuminen voi tapahtua missä tahansa, vaikkapa kuntoutujan kotisohvalla.

Metrohm Nordic Oy

Metrohm on yksi maailman luotetuimmista mitta- ja analyysilaitteiden valmistajista kemian alalla. Bertold Suhner perusti Metrohmin Herisauhun, Sveitsiin vuonna 1943. Metrohm Nordic Oy perustettiin vuonna 1999. Yritys on osa pohjoismaista Metrohm Nordic- yhtiötä ja edelleen sveitsiläisen Metrohm AG- säätiön tytäryhtiö. Nykypäivänä Metrohm on edustettuna yli 80 maassa tytäryhtiöiden ja jälleenmyyjien kautta.

Olemme keskittyneet laboratorio- ja prosessilaitteiden jälleenmyyntiin, asennuksiin ja huolto- ja tukipalveluihin Suomessa. Tyytyväiset asiakkaat ja toimivat analyysimenetelmät ovat tavoite, jonka eteen teemme töitä joka päivä. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja ajankohtaisten vaatimusten mukaisesti.

Thermo Fisher Scientific

 Thermo Fisher Scientific on amerikkalainen laboratorioinstrumentteja, laboratorioiden kemikaaleja, -kulutustarvikkeita ja -ohjelmistopalveluja toimittava jättiyritys, joka kuuluu 39 miljardin dollarin liikevaihdollaan Fortune-lehden kuuluisaan top 500 yritysten listaan. Thermo Fisher Scientificillä on Suomen toimipisteet Vantaalla ja Joensuussa, ja yritys työllisti Suomessakin vuonna 2021 yli 1000 henkeä.