tt-linjan yhteistyökumppanina toimivat:

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto on monitieteellinen yliopisto Espoossa ja Helsingissä. Aalto-yliopisto syntyi vuonna 2010 kun Teknillinen korkeakoulu, Helsingin kauppakorkeakoulu ja Taideteollinen korkeakoulu yhdistyivät. Yliopiston tavoitteena on antaa uudenlaisia mahdollisuuksia monialaiseen opiskeluun ja tutkimukseen sekä tuottaa ratkaisuja yhteiskunnallisiin haasteisiin korkeatasoisen opetuksen ja tutkimuksen kautta.

Eficode Oy

Eficode Oy on suomalainen ohjelmistokehityksen tehostamiseen erikoistunut yritys, joka työllistää yhteensä yli 400 ihmistä eri puolilla maailmaa. Eficoden asiakkaat toimivat esimerkiksi teollisuudessa, valtiotasolla, pankki- tai telealalla, ja vuonna 2021 Eficodella oli yli tuhat asiakasta, muun muuassa McLaren, Deutsche Telekom ja Sandvik.

Helsingin Yliopisto

Helsingin yliopisto on Suomen vanhin ja suurin yliopisto. Vuonna 1640 perustetussa yliopistossa on 40 000 opiskelijaa 11 eri tiedekunnassa. Yliopiston 4 kampusta sijaitsevat Helsingissä, mutta eri tiedekunnilla on myös omiin tutkimuksiin erikoistuneita yksiköitä ja tutkimusasemia aina Kilpisjärvellä ja Keniassa asti. Helsingin yliopisto sijoittuu kansainvälisissä yliopistovertailuissa yleensä sadan parhaan yliopiston joukkoon, mikä tekee siitä paremman kuin 99% maailman muista yliopistoista. Vuonna 2015 Helsingin yliopisto oli sijalla 67 kansainvälisessä Shanghain yliopistovertailussa.

Cloud1

Cloud1 tarjoaa digitaalisia arkkitehtuuripalveluita, joiden avulla data saadaan parantamaan tuottavuutta ja tehostamaan prosesseja.

MathWorks

MathWorks is the leading developer of mathematical computing software, MATLAB and Simulink. Engineers and scientists worldwide rely on these products to accelerate the pace of discovery, innovation, and development.

Metrohm Nordic Oy

Metrohm on yksi maailman luotetuimmista mitta- ja analyysilaitteiden valmistajista kemian alalla. Bertold Suhner perusti Metrohmin Herisauhun, Sveitsiin vuonna 1943. Metrohm Nordic Oy perustettiin vuonna 1999. Yritys on osa pohjoismaista Metrohm Nordic- yhtiötä ja edelleen sveitsiläisen Metrohm AG- säätiön tytäryhtiö. Nykypäivänä Metrohm on edustettuna yli 80 maassa tytäryhtiöiden ja jälleenmyyjien kautta.

Olemme keskittyneet laboratorio- ja prosessilaitteiden jälleenmyyntiin, asennuksiin ja huolto- ja tukipalveluihin Suomessa. Tyytyväiset asiakkaat ja toimivat analyysimenetelmät ovat tavoite, jonka eteen teemme töitä joka päivä. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja ajankohtaisten vaatimusten mukaisesti.

Planmeca

Planmeca Oy yksi maailman johtavista terveysteknologian laitevalmistajista, jonka tuotteita viedään yli 120 maahan ympäri maailmaa. Kattavaan tuotevalikoimaamme kuuluvat digitaaliset hammashoitokoneet, CAD/CAM-ratkaisut, huippuluokan 2D- ja 3D-kuvantamislaitteet sekä niitä tukevat ohjelmistoratkaisut. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja olemme alan suurin yksityisomistuksessa oleva hammasteknologiayritys ja Planmeca Groupin emoyhtiö. Planmeca Groupiin kuuluvat yritykset työllistävät maailmanlaajuisesti lähes 4 600 henkilöä, ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2022 oli 1,2 miljardia euroa.

Thermo Fisher Scientific

 Thermo Fisher Scientific on amerikkalainen laboratorioinstrumentteja, laboratorioiden kemikaaleja, -kulutustarvikkeita ja -ohjelmistopalveluja toimittava jättiyritys, joka kuuluu 39 miljardin dollarin liikevaihdollaan Fortune-lehden kuuluisaan top 500 yritysten listaan. Thermo Fisher Scientificillä on Suomen toimipisteet Vantaalla ja Joensuussa, ja yritys työllisti Suomessakin vuonna 2021 yli 1000 henkeä.