Yhteiskunta- ja talouslinja opiskelijat ovat tammikuussa saaneet vieraakseen useita yrityselämän asiantuntijoita. Google Finlandin myyntijohtaja Kalle Långström ja asiakkuusvastaava Anni Myyrä vierailivat markkinoinnin ja tuotekehityksen opintojaksolla (LSBS1). He esittelivät Googlen tapaa kehittää liiketoimintaansa, luoda innovaatioita sekä hyödyntää niin sanottua Big Dataa liiketoiminnassaan. Suuret kiitokset vierailijakaksikolle, että opiskelijamme saivat tilaisuuden ammentaa maailman innovatiivisimpiin kuuluvan yrityksistä opeista!

Saman markkinoinnin opintojakson opiskelijat haastettiin mukaan tuotemerkkikehitykseen, kun MeridentOptergonin kehitysjohtaja Antti Ulvio vieraili kurssin oppitunnilla. Alan Euroopan markkinajohtaja valmistaa huippuoptiikkaa hammaslääkärien ja kirurgien käyttöön. Opiskelijat perehdytettiin yrityksen liiketoimintaan ja teknologiatuotteiden markkinointiin. Brändäämään siis!

Sijoittamisen ja yritystalouden (LSBS5) opintojaksolla vieraili United Bankers varainhoitoyhtiön salkunhoitaja ja trader Kimmo Lempinen. Hän esitteli viisi teesiä, jotka aloittavan sijoittajan on hyvä huomioida alussa ja matkan varrella. Tärkein sääntö on ensimmäinen: Älä ole idiootti. Sijoittamiseen sisältyy aina riski ja liian helpot mahdollisuudet ovat usein liian hyviä ollakseen totta. Kiitos Kimmolle mainioista viisauksista!