Syksyn 2023 ylioppilaskirjoituksiin tulee ilmoittautua torstaihin 1.6.2023 klo 16.00 mennessä Wilman kautta. Huomioithan, että ilmoittautuminen pitää olla tehtynä kaikkine vaiheineen deadlineen mennessä. Mikäli olet valmistunut Kulosaaren yhteiskoulusta ja haluat korottaa yo-aineitasi ja/tai täydentää tutkintoasi, voit tehdä sen meillä. VALITETTAVASTI EMME VOI OTTAA MUITA TUTKINNON TÄYDENTÄJIÄ JA/TAI KOROTTAJIA RAJALLISTEN TILOJEN VUOKSI.

 

Mikäli sinulla on aiempien osallistumisten vuoksi toimivat Wilma-tunnukset: 

-Kirjaudu Wilmaan ja valitse lomakkeet-> Yo-tutkinto, SITOVA ilmoittautuminen. Lisää kohtaan “SITOVA ilmoittautuminen” ne aineet, joiden kokeisiin haluat ilmoittautua syksyn 2023 yo-tutkinnossa.

-Et kuulu maksuttomuuden piiriin, joten siihen sinun ei tule laittaa ruksia.  

-Laita rasti ruutuun “pyydän koulua tarkistamaan ilmoittautumiseni”. Tallenna.

-Apulaisrehtori Riitta Kaisto saa automaattisesti tiedon Wilmaan ilmoittautumisestasi ja hän lähettää lähipäivinä lisäohjeet, joten seuraa Wilman viestejä. Ilmoittautuminen on valmis vasta, kun olet saanut apulaisrehtorilta kuittauksen ja olet allekirjoittanut ilmoittautumisen sähköisesti sekä kaikki ylläoleva tulee on tehtynä to 1.6.2023 klo 16 mennessä.

 

Mikäli sinulla ei ole toimivia Wilma-tunnuksia:  

-Täytä Google Formsiin   pyydetyt tiedot Perustiedot tutkinnon täydentäjilta ja korottajilta 2023S YO-tutkintoon

-Formsin palautettuasi seuraa sähköpostiasi, saat viestin lähipäivien aikana apulasrehtorilta. Viestissä saat Wilma-tunnukset ja lisätietoa siitä, miten pääset tekemään sitovan yo-ilmoittautumisen Wilmaan. Seuraa ohjeita, sillä ilmoittautuminen on valmis vasta, kun apulaisrehtori on kuitannut ilmoittautumisesi ja olet vahvistanut sähköisesti osallistumisesi Wilmassa. Kaikki tulee olla tehtynä to 1.6.2023 klo 16 mennessä.

 

Vahvistettuasi ilmoittautumisen, ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa maksamaan yo-tutkintomaksut. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli  et ole saanut laskua kesäkuun puoleenväliin mennessä, ota yhteyttä taloussihteeri Merja Ojaseen (merja.ojanen@ksyk.fi).

Abitti-järjestelmään käytön tueksi järjestämme jaksoittain abittiklinikoita, joihin tutkinnon täydentäjät ja uusijat voivat halutessaan osallistua. Klinikoiden aikataulut löytyvät elokuussa koulun kalenterista. Uusijat ja korottajat eivät voi osallistua abikursseillemme emmekä voi myöskään tarjota koululta varakoneita yo-kokeissa, vaan jokaisella on oltava toimiva tietokone ja muut tarvittavat laitteet. 

Lisätietoja saat apulaisrehtori Riitta Kaistolta, riitta.kaisto@ksyk.fi, p. 0400 808 351.