YT-linjan tarjoamalla lakitiedon syventävällä erikoiskurssilla (YH10) opiskelijat ovat saaneet oppia juridiikan ammattiaisilta ja vierailleet heidän työpajoissaan.
Lokakuun lopulla opiskelijat tutustuivat rikosoikeuteen ja asianajajan työhön, kun asianajaja ja varatuomari Otto Meri vieraili kurssilla. Rikosoikeudellisessa workshopissa keskusteltiin laajasti rikosprosessista, oikeuskäytännöstä sekä rikosoikeuden keskeisistä periaatteista. Myös arkiset asiat olivat esillä kuten avioeroon liittyvät riidat koiran omistuksesta. Juristin arjessa voi siis törmätä oikeastaan mihin tahansa.
Kiitokset Otolle vierailusta!
Marraskuun alussa opiskelijat pääsivät ratkomaan työoikeudellisia riitoja Dittmar & Indreniuksen juristien työpajassa. Ammattilaiset tenttasivat perusteluja opiskelijoiden ratkaisuihin työoikeudellisessa ongelmassa. Työoikeudesta ja oikeusopista tarttui mukaan useita mielenkiintoisia ja hyödyllisiä oppeja.
Suuret kiitokset jälleen kerran Diitiksen väelle, erityisesti Theo Pynttärille, Nana Karaselle ja Petteri Uotille.
Sopimusoikeudellista osaamistaan opiskelijamme pääsivät testaamaan Hannes Snellman asianajotoimiston workshopissa marraskuun puolivälissä. Ohjelmassa oli haastavia juridisia tehtäviä ja niihin laadittuja ratkaisuehdotuksia.
Kiitokset asianajaja Markus Manniselle asiantuntemuksesta ja Hannes Snellmanille käytännön järjestelyistä!
YT-linjan opiskelijat osallistuivat Dittmar & Indreniuksen työpajaan.

YT-linjan opiskelijat osallistuivat Dittmar & Indreniuksen työpajaan.

Asianajaja ja varatuomari Otto Meri pitää esitystä lakitiedon syventävällä kurssilla.

Asianajaja ja varatuomari Otto Meri vieraili lakitiedon syventävällä kurssilla.