YT-Linjan yhteistyökumppanina toimivat:

Dynamo&Son

Dynamo&Son on mainostoimisto, joka uskoo tunteiden voimaan.

“Suunnittelemme asiakkaillemme sitä, mitä brändinsä parasta haluava asiakas nykyään tarvitsee – muotoja ja sisältöjä kaikkiin niihin tilanteisiin, joissa tuote kohtaa käyttäjänsä ja brändi potentiaalisen asiakkaansa.”

Model European Parliament

Model European Parliament on kansainvälinen koulutusohjelma Euroopan unionin jäsenmaiden, hakijamaiden ja vierailijamaiden lukio-opiskelijoille. Ohjelman tarkoituksena on edistää kiinnostusta ja taitoja kansainväliseen päätöksentekoon. Ohjelma simuloi Euroopan parlamentin päätöksentekoa.

Hannes Snellman

Hannes Snellman on arvostettu pohjoismainen asianajotoimisto, joka on erikoistunut merkittäviin transaktioihin ja monimutkaisiin riita-asioihin. Asikkaina Hannes Snellmanilla on enimmäkseen eri alojen yrityksiä.

Dittmar & Indrenius

Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto on perustettu vuonna 1899, ja se on yksi Suomen vanhimmista asianajotoimistoista. Dittmar & Indrenius toimii Helsingissä ja edustaa kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä, julkishallintoa sekä voittoa tavoittelemattomia järjestöjä. Toimisto työllistää noin 70 henkilöä, joista noin 50 on lakimiehiä.

St1

St1 on suomalainen energiayhtiö, joka on pa­ris­sa vuo­si­kym­me­nes­sä kas­va­nut lähes tyh­jäs­tä Poh­jois­mai­den suu­rim­pien polt­to­ai­ne­ja­ke­li­joi­den ja -ja­los­ta­jien jouk­koon. Yhtiö toimii kolmella liiketoiminta-alueella: sillä on Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa polttoaineen jakeluasemaverkostot St1- ja Shell-liikemerkeillä, yksityis- ja yritysasiakkaille se myy polttonesteitä ja kolmas liiketoiminta-alue liittyy uusiutuvaan energiaan: biopolttoaineisiin, tuulisähköön, geotermiseen lämmöntuotantoon ja maalämpöjärjestelmiin.

Stora Enso

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien ratkaisuiden maailmanlaajuinen toimittaja. Stora Enso on yksi maailman suurimmista metsäteollisuusyrityksistä. Stora Enson tavoitteena on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin perustuvia tuotteita ja palveluja. Stora Enso keskittyy kuitupohjaisiin pakkaustuotteisiin, puuviljelmiltä saatavaan selluun, biomateriaali-innovaatioihin ja kestäviin rakennusratkaisuihin.

Keskuskauppakamari

Keskuskauppakamari työskentelee elinvoimaisen Suomen puolesta. Kauppakamarit perustettiin 1500-luvulla taistelemaan merirosvoja vastaan. Tänä päivänä ne kokoavat 18 000 yritystä ja liike-elämän vaikuttajaa ympäri Suomea. Keskuskauppakamari ja 19 alueellista kauppakamaria kattavat koko Suomen kaikki toimialat ja yrittämisen muodot. Keskuskauppakamarin tavoite on talouden vapaus. Se tekee työtä etulinjassa sen puolesta, että Suomi voi tarjota Euroopan unionin parhaan toimintaympäristön yritystoiminnalle. Keskuskauppakamari on näkyvä ja kuuluva vaikuttaja.

Kone

Kone Oyj on yksi maailman johtavista hissejä ja liukuportaita valmistavista yhtiöistä. Kone tunnetaan mm. poikkeuksellisista innovaatioista hissiteknologian suhteen. Teknologisten innovaatioiden ohella Kone pitää huolta ympäristöstämme, sillä se kuuluu maailman ympäristöystävällisimpien yristysten joukkoon.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto on monitieteellinen yliopisto Espoossa ja Helsingissä. Aalto-yliopisto syntyi vuonna 2010 kun Teknillinen korkeakoulu, Helsingin kauppakorkeakoulu ja Taideteollinen korkeakoulu yhdistyivät. Yliopiston tavoitteena on antaa uudenlaisia mahdollisuuksia monialaiseen opiskeluun ja tutkimukseen sekä tuottaa ratkaisuja yhteiskunnallisiin haasteisiin korkeatasoisen opetuksen ja tutkimuksen kautta.

Pörssisäätiö

Pörssisäätiö on puolueeton yhteisö, jonka tavoitteena on arvopaperisäästämisen ja arvopaperimarkkinoiden edistäminen. Pörssisäätiö pyrkii siihen, että yrityksillä on mahdollisuus hankkia riskipääomaa luotettavilla, valvotuilla ja tehokkailla markkinoilla, joilla vallitsevat mahdollisimman hyvät kaupankäynnin edellytykset ja joilla on tarjolla monipuolisia ja kiinnostavia sijoituskohteita. Säätiö pyrkii myös vaikuttamaan siihen, että sijoitustoiminnan verotukselliset ja lainsäädännölliset edellytykset säilyvät kohtuullisina.

Pörssisäätiö tuottaa myös sijoittamiseen liittyviä oppaita, sekä materiaaleja oppilaitosten käyttöön. Pörssisäätiö jakaa myös apurahoja pääsääntöisesti pörssialaa koskeviin tutkimuksiin.

Studentwork

Studentworkin tarina alkaa pienestä opiskelija-asunnosta Helsingissä vuonna 2004. Tuolloin kaksi opiskelijaa perustivat yrityksen, jonka tarkoituksena oli työllistää perustajiensa lisäksi myös muita opiskelijoita ja vastavalmistuneita. Sittemmin on tapahtunut paljon. Tänä päivänä Studentwork on Suomen johtava nuoriin osaajiin erikoistunut rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys. Studentwork toimii kaikissa Pohjoismaissa sekä Saksassa.

Lindström

Lindstöm Oy on helsinkiläisestä tekstiilivärjäämöstä maailmanlaajuiseksi kasvanut yritysten arkea helpottava tekstiilipalveluyritys. Sen palveluvalikoimaan kuuluvat mm. työvaatteet, henkilönsuojaimet, matot sekä teollisuus- ja hygieniatekstiilit. Lindströmin tavoitteita ovat korkea asiakastyytyväisyys, laajentuminen ja vastuullisuus.

Supercell

Supercell on maailman johtava mobiilipelien valmistaja. Se aloitti toimintansa vuonna 2010 ja on sen jälkeen julkaissut neljä huippusuosittua peliä saavuttaen jopa 100 miljoona pelikertaa päivässä. Supercellillä on yhteensä 180 työntekijää Helsigin pääkonttorissa sekä neljässä muussa toimistossa ympäri maailmaa

Helsingin Yliopisto

Helsingin yliopisto on Suomen vanhin ja suurin yliopisto. Vuonna 1640 perustetussa yliopistossa on 40 000 opiskelijaa 11 eri tiedekunnassa. Yliopiston 4 kampusta sijaitsevat Helsingissä, mutta eri tiedekunnilla on myös omiin tutkimuksiin erikoistuneita yksiköitä ja tutkimusasemia aina Kilpisjärvellä ja Keniassa asti. Helsingin yliopisto sijoittuu kansainvälisissä yliopistovertailuissa yleensä sadan parhaan yliopiston joukkoon, mikä tekee siitä paremman kuin 99% maailman muista yliopistoista. Vuonna 2015 Helsingin yliopisto oli sijalla 67 kansainvälisessä Shanghain yliopistovertailussa.

Hile Design

Hile on suomalainen muotoilumerkki, joka suunnittelee, valmistaa ja valmistuttaa loppuun saakka mietittyjä aikaa, kulutusta ja lähempää tarkastelua kestäviä muotoilutuotteita. Hile valmistaa tuotteensa hyödyntäen niin nykyteknologiaa kuin vanhoja käsityötaitoja. Hile tuotteissa yhdistyvät käytettävyys, laadukkaat materiaalit, skandinaavinen selkeä muotokieli, lyhyet tuotanto- ja kuljetusketjut sekä rehti tapa toimia.

MeridentOptergo

MeridentOptergo hakee yksilöllisiä ratkaisuja hammaslääkäreiden työskentelyyn sekä optiikkaan. Tavoitteena on yhdistää optiikka ja ergonomia siten, että oikein tehty optiikka ohjaa käyttäjänsä ergonomisesti hyvään työasentoon.

Linguajoy

Linguajoyn missiona on tehdä vieraiden kielten oppimisesta hauskaa ja elämyksellistä. Yrityksen kohderyhmänä ovat 3-8-vuotiaat lapset, sillä tällöin kielten omaksumisen vaihe on herkimmillään. Linguajoyn kielikerhot ovat innostava harrastus, jonka positiiviset vaikutukset kantavat parhaimmillaan läpi koko elämän.