Kevään 2021 ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautuminen alkaa ma 9.11. ja niihin tulee ilmoittautua tiistaihin 1.12. mennessä. Mikäli olet valmistunut Kulosaaren yhteiskoulusta ja haluat uusia yo-aineitasi ja/tai täydentää tutkintoasi, voit tehdä sen meillä. Muita emme valitettavasti voi ottaa rajallisten tilojen vuoksi.  

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla opinto-ohjaajien kautta. Mikäli haluat ilmoittautua kevään 2021 yo-kokeisiin, laita opinto-ohjaajalle viesti otsikolla ”Sitova ilmoittautuminen kevään 2021 YO-kokeisiin”. Kerro viestissäsi seuraavat asiat:

  • Nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite
  • Aine/aineet, joihin haluat ilmoittautua. Kerro myös, onko kyseessä aineen uusinta vai tutkinnon täydentäminen ko. aineella.
  • Jos sinulla on ollut lukio-aikana erityisjärjestelyjä, kerro mitä erityisjärjestelyjä sinulla on ollut ja haetko niitä kevään kokeisiin.

Opinto-ohjaaja kirjaa ilmoittautumisesi järjestelmäämme ja pyytää sinulta vielä sähköpostilla kirjallista vahvistusta. Vahvistettuasi ilmoittautumisen sähköpostilla, ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa maksamaan yo-tutkintomaksut. 

Lasku lähetetään ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Mikäli  et ole saanut laskua pe 18.12. mennessä, ota yhteyttä taloussihteeri Merja Ojaseen (merja.ojanen@ksyk.fi). Lasku tulee maksaa vaikka et osallistuisikaan kokeeseen. Mikäli et jostakin syystä pääse kokeeseen, ilmoita siitä ajoissa Minnariitta Raitiolle (minnariitta.raitio@ksyk.fi) tai Riitta Kaistolle (riitta.kaisto@ksyk.fi).

Abitti-järjestelmään käytön tueksi järjestämme jaksoittain abittiklinikoita, joihin tutkinnon täydentäjät ja uusijat voivat halutessaan osallistua. Abittiklinikkoita järjestetään to 28.1. klo 14.30 ja to 4.3. klo 16. Laita sinulle sopiva aika kalenteriisi jo nyt. Emme järjestä ylimääräisiä klinikoita.

Huomioithan myös, että emme voi tarjota koulustamme valmistuneille koulumme varakoneita, hiiriä tai kuulokkeita yo-kokeisiin. Ne sinun on tuotava itse kokeeseen. Emme myöskään tarjoa mahdollisuutta osallistua abikursseille tai preleihin.

Kevään yo-tutkintoa liittyvistä mahdollisista tarkennuksia tai muutoksista ilmoitamme koulun kotisivuilla ajankohtaista-palstalla sekä ilmoittautuneille lähetämme sähköpostia. Seuraa siis kotisivuja ja sähköpostiasi. 

Huomioikaa myös muutokset kevään tutkinnon koepäivissä. Uudet päivät näette täältä.

 Ilmoittautumiset ja lisätietoja saat opinto-ohjaajilta:

Pilvi Kantola, pilvi.kantola@ksyk.fi , p. 050 321 2689