Hae meille

Tiede- ja teknologialinjalle haetaan yhteishaun kautta (www.opintopolku.fi) 23.2.-7.4.2021 Hakutoive Kulosaaren yhteiskoulu/ Lukion tiede- ja teknologialinja. Linjalle otetaan 30 opiskelijaa. Linjan opiskelijavalinta perustuu:

  • peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvoon, enintään 10 pistettä
  • valintakokeeseen, enintään 4 pistettä

Hakijan tulee saada valintakokeesta vähintään 1 piste voidakseen tulla valituksi. 2020 tiede- teknologialinjalle sisäänotettujen alin pistemäärä oli 11,73 pistettä ja alin keskiarvo 8,58.

Linjan valintakoe järjestetään tiistaina 27.4.2021 klo 13.30-14.30 lähikokeena koulun tiloissa.  Koe on suomenkielinen, mutta voi sisältää englanninkielistä aineistoa. Koe mittaa luonnontieteiden osaamista sekä ajankohtaisten kotimaisten ja kansainvälisten luonnontieteisiin liittyvien asioiden tuntemusta. Kokeeseen osallistuminen on edellytys linjalle hyväksymiselle ja koe tulee tehdä annettuna päivänä. Funktiolaskin on sallittu pääsykokeessa. Ota oma laskin mukaan.

HUOM: Mikäli valintakoetta ei voida järjestää koululla lähikokeena koronatilanteen vuoksi, otamme käyttöön etäkokeen lyhyelläkin varoitusajalla. Jos valintakoe järjestetään etäkokeena, lähetetään tarkemmat ohjeet etäkokeen suorittamisesta hakijoille opintopolkuun ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Ohjeet ovat nähtävillä myös koulun kotisivulla.

Toisen asteen yhteishaun tulokset julkaistaan aikaisintaan 17.6.2021 koulun nettisivuilla niiden hakijoiden osalta, jotka ovat antaneet luvan nimenjulkaisuun. Kaikille valituille lähetetään hyväksymiskirje sähköpostitse. Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen ja ensimmäisen vuoden valintojen tekeminen tapahtuu to-pe 17.-18.6.2021 sekä ma 21.6.2021.  Opiskelijan on otettava opiskelupaikka vastaan 1.7.2021  mennessä tai se peruuntuu.

Lisätietoja saat linjanvetäjiltä Saku Snickeriltä ( saku.snicker@ksyk.fi)  ja Martti Sloanilta ( martti.sloan@ksyk.fi) sekä apulaisrehtori Riitta Kaistolta (riitta.kaisto@ksyk.fi), puh. 0400-808 351.