Huhtikuu alkaa lähestyä loppuaan, ja tasan viikon päästä eli 30.4.2020 olisikin viimeinen päivämäärä palauttaa TT-linjan motivaatiovideo. Alla siis muistutuksena ohjeet motivaatiovideon tekemiseen. Täysin samat ohjeet on lähetetty myös hakijoille Opintopolusta löytyvään sähköpostiosoitteeseen – mitään ylimääräistä tietoa niissä ei ole, joten voitte toimia alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoa pääsykokeista annetaan sähköpostilla ja koulun kotisivuilla 15.5. mennessä. Seuraathan siis aktiivisesti näitä tiedotuskanavia näin poikkeustilanteen aikana!

”Tiede-ja teknologialinjan pääsykoe järjestetään aiemmin ilmoitetusta poiketen tiistaina 19.5.2020 klo 13-14. Koska pääsykokeen kesto on tänä vuonna myös tavallista lyhyempi, liittyy siihen pakollinen ennakkotehtävä, jonka ohjeet ovat seuraavat:

Kuvaa maksimissaan kahden minuutin video, jossa vastaat seuraaviin kysymyksiin:

1) Esittäydy lyhyesti – kuka olet?
2) Mikä koulussa opiskeltu luonnontiede kiinnostaa sinua kaikkein eniten, ja miksi?
3) Miksi päätit hakea Tiede- ja teknologialinjalle?
4) Kun ajatellaan viisi vuotta tulevaisuuteen, minkä luonnontieteeseen ja teknologiaan liittyvän asian kehitys kiinnostaa sinua kaikkein eniten?

Videon teknistä toteutusta ei arvioida, vaan sisältö ratkaisee. Vastaamalla yllä oleviin kysymyksiin järkevästi ja palauttamalla videon ajoissa saat yhden hakupisteen ja pääset osallistumaan pääsykokeeseen. Video palautetaan torstaihin 30.4.2020 mennessä sähköpostin liitetiedostona linjanvetäjä Saku Snickerille osoitteeseen saku.snicker@ksyk.fi. Laita sähköpostin otsikoksi “TT-linjan motivaatiovideo” ja oma koko nimesi. Linjanvetäjä varmistaa tämän jälkeen sinulle sähköpostitse kahden arkipäivän sisällä, onko videosi hyväksytty.”