Heurekan elämysjohtaja Mikko Myllykoski on koulutukseltaan humanisti, filosofian maisteri, jonka pääaine on yleinen historia. Nykyään hän valmistelee väitöskirjaa taidehistorian alalta. Hän on myös kirjoittanut järjestöhistoriikkeja ja artikkeleita museologiasta. Lisäksi hän opettaa ilokseen interaktiivista näyttelymediaa Helsingin yliopiston tiedeviestinnän oppiaineessa, tieteen popularisoinnin kurssilla. Mikä monitoimimies!

Hän luonnehtii itse itseään: ”Vastaan Heurekan sisällöstä. Tehtäväni on tuottaa oivaltamisen iloa ja innostaa ihmisiä oppimiseen. Luon onnistumisen edellytyksiä monien alojen ammattilaisille, jotka vastaavat kanssani näyttelyiden suunnittelusta, muotoilusta ja valmistuksesta sekä Heurekan oppimisohjelmista, tapahtumista ja planetaarioelokuvista.”

Tervetuloa kuulemaan Mikon esitystä Heurekasta ja sen näyttelyistä – arvostettuja ja nähtyjä maailman eri kolkilla!

Tervetuloa to ja ti klo 16 – 19 Lukutupaan, myös lukemaan ja lainaamaan! Lukutupaan on esteetön käynti Kulosaaren ostarilta Svinhufvudinkujaa pitkin (käännös etuvasempaan metroasemalta tulevan polun kohdalla). Urheilukentän
suunnasta koulun kirjastoon tullaan Ståhlberginkujaa käyttäen (koulun Itäväylän puoleisia portaita ylös).

Kulosaarelaiset ry – Brändöborna rf