Etusivu 9 News 9 Tutkinnon täydentäjien ja uusijoiden ilmoittautuminen syksyn 2021 YO-kirjoituksiin

Syksyn 2021 ylioppilaskirjoitukseen tulee ilmoittautua torstaihin 3.6.2021 mennessä. Mikäli olet valmistunut Kulosaaren yhteiskoulusta ja haluat uusia yo-aineitasi ja/tai täydentää tutkintoasi, voit tehdä sen meillä. VALITETTAVASTI EMME VOI OTTAA MUITA TUTKINNON TÄYDENTÄJIÄ. 

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti. Täytä Sitova ilmoittautuminen syksyn 2021 yo-kirjoituksiin – Google Formsiin pyydetyt tiedot. Muista, että uusittavan kokeen pakollisuutta/ylimääräisyyttä ei voi vaihtaa, joten mikäli uusit aiemmin suoritettua koetta, tarkista yo-todistuksestasi kokeen pakollisuus/ylimääräisyys. Tutkintoa täydentävät kokeet ovat aina ylimääräisiä.

Kirjaamme ilmoittautumisesi järjestelmäämme ja opinto-ohjaaja pyytää sinulta vielä sähköpostilla kirjallista vahvistusta ilmoittautumisesta ennen kuin ilmoittautuminen on valmis. Vahvistettuasi ilmoittautumisen sähköpostilla, ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa maksamaan yo-tutkintomaksut. Formsin palautettuasi seuraa siis sähköpostiasi lähipäivien aikana, saat viestiä opoltamme!

Lasku lähetetään ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Mikäli ette ole saaneet laskua juhannukseen mennessä, ota yhteyttä taloussihteeri Merja Ojaseen ( merja.ojanen@ksyk.fi).

Abitti-järjestelmään käytön tueksi järjestämme jaksoittain abittiklinikoita, joihin tutkinnon täydentäjät ja uusijat voivat halutessaan osallistua. Abittiklinikoiden ajat löydät lukiokalenterista. Uusijat ja korottajat eivät voi osallistua abikursseillemme emmekä voi myöskään tarjota koululta varakoneita yo-kokeissa, vaan jokaisella on oltava toimiva tietokone.


Lisätietoja saat opinto-ohjaajilta:

Pilvi Kantola, pilvi.kantola@ksyk.fi, p.050 321 2689
Leena Oittila, leena.oittila@ksyk.fi, p. 050 409 7858
Riitta Kaisto, riitta.kaisto@ksyk.fi, p. 0400 808 351