5.6.

Kolmen vuoden projekti on 18B-ryhmän opiskelijoilta ohi. Onnittelemme kaikkia uusia ylioppilaita valmistumisesta ja hienosti sujuneista ylioppilaskokeista. Kesän jälkeen kutsuvat uudet haasteet.

YT-linjalla opiskelleille myönnettiin linjakohtaisista ansioista stipendejä. Suuret kiitokset stipendien myöntäjille ja onnittelut saajille!

 

Stipendit Yhteiskunta- ja talouslinja K2021

 

Nordea-stipendit 3 kpl 100e  Yrittäjämäinen asenne.

Hyvät taloustaidot ja yrittäjämäinen asenne auttavat menestymään elämässä. Tunnustuksena kiinnostuksesta talouteen ja yrittäjämäisestä asenteesta Nordea muistaa sinua stipendillä.

  • Roosa Kalliovaara 18B, Otso Kehrävuo 18B, Touko Saarnio 18B

 

Handelsbanken-stipendi: Laaja-alainen yhteiskunnallinen ja taloudellinen ajattelija (100e)

Stipendin saaja on opiskellut ja pohtinut laaja-alaisesti ja ennakkoluulottomasti yhteiskunnallisia, yritystaloudellisia, kansantaloudellisia ja kansainvälisiä kysymyksiä sekä näin edistänyt toiminnallaan kaikkien oppimista.

  • Lauri Rintala 18B

 

Wihuri-stipendi: Tulevaisuuden johtaja (100e)

Stipendin saaja on osoittanut organisointikykyä ja johtajuutta ja siten edistänyt omalla esimerkillään Yhteiskunta- ja talouslinjan sekä koko kouluyhteisön toimintaa.

  • Freya Barrow 18B

 

Asianajotoimisto Dittmar & Indrenius: Primus Justitia-stipendi (100e) 

Stipendin saaja on osoittanut erityistä kiinnostusta lakitiedon ja juridiikan opiskeluun sekä innostanut ja motivoinut omalla ahkeruudellaan sekä esimerkillään myös muita oikeudellisten asioiden opiskeluun.

  • Iida Hartikainen 18B

 

Merident Oy: Tarkan työn tekijän tuotestipendi

Stipendin saaja on osoittanut erityistä huolellisuutta opinnoissaan ja niihin liittyvien asioiden täsmällisessä hoitamisessa toimien hyvänä esimerkkinä koko ryhmälleen.

  • Sonja Laaksonen 18B