Etusivu 9 Topical 9 Ongelmia KSYKin nettisivuilla, katso tiedot lukionlinjojen valintakokeista täältä

Kulosaaren yhteiskoulun nettisivuilla on valitettavasti ollut laajamittaisia ongelmia parin päivän ajan, joten sivusto ei ole toiminut toivotulla tavalla ja sivuston tiedot eivät ole olleet ajan tasalla. Tämä on sattunut todella huonoon ajankohtaan, sillä lukion valintakokeet ovat ensi viikolla ja hakijat ovat varmasti odottaneet ajankohtaista tietoa kokeiden järjestämisestä. Suuret pahoittelut kaikille tilanteesta!

Pyrimme saamaan nettisivut kuntoon mahdollisimman pian. Alla kuitenkin ensihätään ajankohtaiset tiedot koskien lukiolinjojen pääsykokeita.

Kulosaaren yhteiskoulun lukiolinjojen pääsykokeet järjestetään lähikokeina koulun tiloissa seuraavan aikataulun mukaisesti:

  • Englanninkielinen linja maanantaina 26.4.2021. Tämän kokeen aloitusaika on porrastettu ja ensimmäinen ryhmä aloittaa klo 13.30. Koe kestää tunnin. Tieto omasta aloitusajasta lähetetään hakijoille opintopolkuun ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen torstaina 22.4.2021. Tarkkailethan siis sähköpostiasi! Koe mittaa englannin kielen osaamista ja se vaatii myös auttavaa suomen kielen taitoa.
  • Tiede- ja teknologialinja tiistaina 27.4.2021 klo 13.30-14.30. Koe mittaa luonnontieteiden osaamista sekä ajankohtaisten kotimaisten ja kansainvälisten luonnontieteisiin liittyvien asioiden tuntemusta. Koe on suomenkielinen, mutta voi sisältää englanninkielistä aineistoa. Kokeeseen ei tule erillistä kutsua, vaan paikalle saavutaan annettuna aikana.
  • Yhteiskunta- ja talouslinja torstaina 29.4.2021 klo 13.30-14.30. Koe mittaa yhteiskuntaopin sekä ajankohtaisten kotimaisten ja kansainvälisten politiikkaan ja talouteen liittyvien asioiden tuntemusta. Koe on suomenkielinen, mutta voi sisältää englanninkielistä aineistoa. Kokeeseen ei tule erillistä kutsua, vaan paikalle saavutaan annettuna aikana.

 

Toteutamme kokeet koronaturvallisesti. Kaikki kokeet tulee suorittaa annettuina päivinä ja kokeeseen tulee ottaa mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus, kirjoitusvälineet ja tiede- ja teknologialinjan kokeeseen lisäksi laskin (funktiolaskin on sallittu). Saavuthan ajoissa paikalle ja huomioithan, että koulun tiloissa on käytettävä kasvomaskia (ellei tälle ole terveydellistä estettä).

Jos olet sairaana etkä pääse osallistumaan kokeeseen, olethan yhteydessä Minnariitta Raitioon (minnariitta.raitio@ksyk.fi). Järjestämme varakoepäivän sairastuneille, josta tiedotetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.