Tarjoamme sinulle

Monipuolisen kielivalikoiman

 A-kielinä: englanti, ranska, ruotsi, saksa, espanja, venäjä
B-kielenä: ruotsi
B2 = ranska, saksa, espanja
B3 = ranska, saksa, espanja, venäjä
Kiinan, japanin ja korean alkeisopinnot vuorovuosin toteutettuna

Laajan kaksikielisen OPINTOTarjonnan

Meillä voit perehtyä yhteiskunta- ja sosiaalitieteisiin, talouteen ja kauppaan tai matemaattis-luonnontieteellisiin aineisiin suomeksi, englanniksi tai kaksikielisesti. Meillä on tarjolla laaja koulukohtainen opintojaksotarjonta. Myös musiikin, liikunnan  ja kuvataiteen lukio-diplomien suorittaminen on mahdollista.

 

Työelämä- ja

korkeakouluyhteistyötä

Yritysvierailut sekä vierailijat koululla ovat osa arkeamme. Helimunissa ja Thimunissa pääset käyttämään englanninkielen taitoasi. Osana opintojasi voit suorittaa yliopistojen tarjoamia korkeakoulu- ja MOOC-opintoja. Lisäksi järjestämme vuosittain Studia Generalia-luentoja.

 

Hyvät tukipalvelut

Lukiossamme on oma erityisopettaja, joka tukee tarvittaessa opinnoissasi. Terveydenhoitajan, yhteisökuraattorin, kuraattorin ja koulupsykologin palvelut ovat tarjolla koululla päivittäin.  Opinto-ohjaajilta saat apua ja tukea jatko-opintoihin hakemiseen. Erityistä tukea on tarjolla mikäli opinnot ulkomailla kiinnostavat.

Erinomaiset opiskelijapalvelut

Koulumme kuntosali on opiskelijoiden käytössä veloituksetta kouluaikana. Maukasta ruokaa ja välipalaa tarjoaa Amica Kulis. Meillä pääset osaksi aktiivista opiskelijakuntaa, joka järjestä erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia sekä osallistuu aktiivisesti koulumme kehittämiseen.

Mukavia tapahtumia ja

yhteisöllisyyttä

Järjestämme mm. vuotuiset tanssiaiset, iltakoulun ja puurojuhlan lukiolaisille. Tarjoamme liikuntaa, teemaviikkoja, opinto-ja kielimatkoja, vapaaehtoistoimintaa sekä koko koulun valinnaisia opintoja. Voit toimittaa koululehti Huhuuta tai rakennella Makerspace-työpajassa. Opiskelijakuntakin järjestää hauskoja aktiviteettejä.