Tarjoamme sinulle

Monipuolisen kielivalikoiman

A-kielinä: englanti, ranska, ruotsi, saksa, espanja, venäjä
B-kielenä: ruotsi
B2 = ranska, saksa, espanja
B3 = ranska, saksa, espanja, venäjä
Kiinan, japanin, korean ja italian alkeisopinnot vuorovuosin toteutettuna

Laajan kaksikielisen OPINTOTarjonnan

Meillä voit perehtyä yhteiskunta- ja sosiaalitieteisiin, talouteen ja kauppaan tai matemaattis-luonnontieteellisiin aineisiin suomeksi, englanniksi tai kaksikielisesti.  Myös musiikin, liikunnan  ja kuvataiteen lukio-diplomien suorittaminen on mahdollista.

 

Työelämä- ja

korkeakouluyhteistyötä

Yritysvierailut sekä vierailijat koululla ovat osa arkeamme. Halutessasi voit suorittaa vapaaehtoistyö- ja TET-opintojaksot. Helimunissa ja Thimunissa pääset käyttämään englanninkielen taitoasi. Osana opintojasi voit suorittaa yliopistojen tarjoamia korkeakoulu- ja MOOC-opintoja. Lisäksi järjestämme vuosittain Studia Generalia-luentoja.

 

Hyvät tukipalvelut

Lukiossamme on oma erityisopettaja, joka tukee tarvittaessa opinnoissasi. Terveydenhoitajan, kuraattorin ja koulupsykologin palvelut ovat tarjolla koululla päivittäin.  Opinto-ohjaajilta saat apua ja tukea hakemiseen mikäli opinnot ulkomailla kiinnostavat.

Erinomaiset opiskelijapalvelut

Koulumme kuntosali on opiskelijoiden käytössä veloituksetta kouluaikana. Maukasta ruokaa ja välipalaa tarjoaa Amica Kulis. Meillä pääset osaksi aktiivista opiskelijakuntaa, joka järjestä erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia.

Mukavia tapahtumia ja

yhteisöllisyyttä

Meillä tapahtuu myös koulutuntien ulkopuolella. Järjestämme vuotuiset tanssiaiset, iltakoulun ja puurojuhlan lukiolaisille. Lisäksi meillä on kielten viikko, liikuntatapahtumia, teemaviikkoja, opinto-ja kielimatkoja, vapaaehtoistoimintaa sekä koko koulun valinnaisia opintoja.